Wslik Silkroad Private Server Tanıtımları

Merhana Size ait bir Silkroad Private servermi var? serverinize kulanıcı bol onlineye ihtiyacınızmı var? en güzel tanıtım sayfaları mt2.org üzerinde silkroad private serverler katagorisinde.

yapmanız gereken tek şey foruma ücretsiz bir şekilde üye olup. Silkroad server tanıtımı Bölümünden kolay bir şekilde tanıtımınızı görsel olarak, yazılı olarak isterseniz video olarak güzel akıcı bir şekilde tanıtımlarınızı yapabilirsiniz.

Peki Sro Tanıtımınızı nasıl yapmalısınız. size gorsel olarak bu konuda sıra ile anlatacağım.

Üsteki Bölüm silkroad server tanıtımı bölümü burada hit almak için açtıgınız silkroad server tanıtımını güncel tutup en üst sırada tutmanız bunun amacı katagoriye gelen kullanıcıya konunuzu daha hızlı tanıtmaya yarar ve çok kullanıcı çekersiniz.

Üstteki resimde sro tanıutımı yaparken size verilen şablon bu şablonu doldurmalısınız.

Konu başlıgınız ilgi çekici olmalı ve konu başlıgı kenarında bulunan ok işareti ile serverinizin yani oyununuzun oyun tipini belirlemelisiniz bunun sebebi kullanıcı aradıgı oyun türünüz hızlı bir şekilde bulur ve konuya adabte olur.

server adı  Oyun adresi  diskord adresi oyunun açılış tarihi, Oyunun türü bunları şablona sıralamalısınız.

Ve orta boşlukda bulunan büyük alana server görselleri, server hakkında genel bilgiler varsa serverinize ait video paylaşa bilirsiniz.

Evet sro, silkroad serverler inşallah aydınlatıcı bir şekilde sizlere konuyu anlatmışımdır şimdi sıra sizde güzel bir şekilde tanıtımlarınızı yapın kolay gelsin bol onlineler iyi tanıtımlar.

Etiketler: silkroad server tanıtımı silkroad private serverler sro server tanıtımı