Kırmızı demir pala - KDP Nerden düşer?

Kırmızı Demir Pala yani KDP nerden düşer; 30 Levelin dolunay kılıcı ile birlikte en popüler itemlerinden biridir. KDP genellikle zihinsel karakterlerin daha çok tercih ettiği çift elli bir silahtır.

KDP Hangi slottan düşer?

Kırmızı Demir Pala yani metin2 kdp düşürme için 2 harita vardır. Bunlardan birincisi ve en çok bilineni Seungryong Vadisi olmakla birlikte ikinci seçenek ise daha düşük levellerin tercih edebileceği imha bölgesidir. 2.köyden imha bölgesine ışınlanabilirsiniz. KDP düşürürken hırsızın eldiveni ya da 2 kat eşya düşürme şanslı itemler takmanız harcayacağınız zamana oranla daha çok eşya düşürmenizi sağlayacaktır. Tavsiye edebileceğimiz level aralığı 20-30 level arasındadır. Daha yüksek levellerde olmanız Kırmızı Demir Pala’nın 30 level olması sebebiyle şansınızın daha çok düşmesine sebebiyet verir.

  1. Seungryong Vadisi

Kırmızı demir pala vadide mistik isimli slotlardan düşmektedir. Slotların fazla olması ve drop oranlarının düşük olması sebebiyle uzun bir emek vermeniz gerekmektedir. 

Vadide kdp nerden düşer?
Kırmızı Demir Palayı yukarıda görmüş olduğunuz vadi haritasında işaretli slotlardan düşürebilirsiniz. 

  1. İmha Bölgesi

Kırmızı demir pala vadi harici imha bölgesinde de düşmektedir. İmha bölgesine 2.köyden gidebilirsiniz. Daha düşük levellerde tercih edebileceğiniz bir bölgedir. Slotların levelleri düşük olması sebebiyle 15-20 level aralığında gitmeniz sizin için daha iyi olacaktır. Burada Kırmızı Demir Pala harici dolunay kılıcı, beşgen kalkan gibi değerli itemler düşürebilir güzel paralar kasabilirsiniz. 

Aşağıdan 30 dakika boyunca Metin2 İmha Bölgesinde farm yapan bir Metin2 Oyuncusunun videosunu izleyebilir sonuçları görebilirsiniz. Bol şanslar.

Etiketler: demir pala